arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Registratie

* Voltijd studenten komen in aanmerkingen voor het gereduceerde studententarief, men dient tijdens de registratie een kopie van de studentenkaart te uploaden.
** Vanaf 65 jaar en ouder komt men in aanmerking voor het gepensioneerde tarief.
*** Bij inschrijving van 5 personen (of meer) uit hetzelfde ziekenhuis wordt de inschrijving van de 6e deelnemer gratis verwerkt. Deze actie geldt alleen tijdens de vroegboektarieven en betreft enkel een gratis inschrijving voor het congres en geldt niet voor de feestavond.

Annuleringsvoorwaarden

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering vóór 20 januari 2020 vindt restitutie plaats onder aftrek van € 35,00 administratiekosten.
Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Groepskorting

Bij 5 inschrijvingen van 1 ziekenhuis krijgt de zesde persoon de inschrijving voor het congres gratis.
Eventuele feestavond en hotelreserveering moet wel betaald worden. Let op: groepskorting is geldig tot 15 januari 2020!

Hotel accommodatie

Helaas is het niet meer mogelijk om via het congres secretariaat hotelkamers te boeken in de ReeHorst of Van der Valk Veenendaal. Indien gewenst kunt u direct contact opnemen met Hotel van der Valk Veenendaal voor beschikbaarheid en alsnog gebruik maken van de shuttle service.

Hotel Veenendaal
Bastion 73
3905 NJ Veenendaal
+31 318 79 90 60
info@veenendaal.valk.com

Diner & feestavond

Ook dit jaar wordt er op donderdag 5 maart weer een diner georganiseerd met aansluitend een spetterend feest onder leiding van de band Three O’Four. Kaarten zijn beschikbaar voor € 65,00 per persoon en vooraf te reserveren bij uw inschrijving. De toegangsprijs is inclusief: aperitief, diner, (alcoholische) dranken en band!
Meer informatie over het thema voor deze avond volgt in aanloop naar het congres.