arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Martine van der Linde

Transformatie van de zorg, door de ogen van De Jonge Dokter

Namens stichting De Jonge Dokter wil ik graag met jullie spreken over de toekomst van de zorg, met als doel een positieve transformatie van de cultuur in de zorg te bewerkstelligen. Dit alles door de bril van een jonge dokter. Mijn naam is Martine van der Linde, een van de actieve leden in het kernteam van De Jonge Dokter. Ik was tijdens de eerste corona-golf werkzaam als arts-assistent en werkt nu als arts-onderzoeker bij de chirurgie. Ik hou me bezig met de thema’s patiëntveiligheid, veiligheidscultuur, zinnige zorg en interdisciplinair samenwerken. Tijdens de voordracht  zal ik me focussen op interdisciplinair samenwerken, zoals op de operatiekamer. Daarnaast zal ik het hebben over zelfzorg voor medische professionals, ten behoeve van duurzame inzetbaarheid en betere patiëntenzorg. Er zal ruimte zijn voor discussie en uitwisseling van tips.

Martine van der Linde