arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Algemene informatie

Op deze pagina vindt u meer algemene informatie.

Congres

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2024 zal het 37e LVO Congres plaatsvinden in Gooiland, Hilversum met als thema ‘Reis naar de toekomst’.

Na het zeer geslaagde congres van 2023 is de congrescommissie zeer gemotiveerd om voor 2024 een aantrekkelijk en interessant programma te realiseren.
Het thema “Reis naar de Toekomst” biedt vele mogelijkheden om verschillende onderwerpen te belichten en hiervoor gerenommeerde sprekers te vragen.
Als LVO zijn we betrokken en lid van de Landelijke Green Deal en daarom zal dit thema ook steeds op het congres aanwezig zijn, een thema wat ons allen bezighoudt.

Elkaar weer ontmoeten en van gedachte wisselen met collega’s is zo belangrijk, je neemt weer veel nieuwe ideeën en informatie mee naar je eigen OK.

Met daarnaast onze trouwe sponsoren van de Industrie die op de beursvloer aanwezig zijn is dit een congres wat je zeker niet mag missen!

Schrijf je nu in!

Doelgroep

Het congres is erg interessant voor álle operatieassistenten, lid van de LVO of niet. Dus ben jij operatieassistent, maar nog geen LVO-lid? Mooi, dan is dit een uitgelezen kans om te zien hoe de LVO jou helpt bij je je professionele groei; zorg dus dat je erbij bent!

Daarnaast zit het congres boordevol interessante informatie voor andere zorgmedewerkers, zoals specialisme-oudsten, dagcoördinatoren, praktijkbegeleiders en leidinggevenden; ook jullie zijn natuurlijk van harte welkom!

Accreditatie

Voor het 37e LVO Congres wordt accreditatie aangevraagd voor het LVO kwaliteitsregister.